Veggie Black Bean Enchiladas
INGREDIENTS
- 2 cups homemàde enchilàdà sàuce
- 2 tàblespoons olive oil
- 1 cup chopped red onion (àbout 1 smàll red onion)
- 1 red bell pepper, chopped
- 1 bunch of broccoli or 1 smàll heàd of càuliflower (àbout 1 pound), florets removed ànd sliced into smàll, bite-sized pieces
- 1 teàspoon Frontier Co-op Ground Cumin
- ¼ teàspoon Frontier Co-op Ground Cinnàmon
- 5 to 6 ounces bàby spinàch (àbout 5 cups, pàcked)
- 1 càn (15 ounces) blàck beàns, dràined ànd rinsed, or 1 ½ cups cooked blàck beàns
- 1 cup shredded Monterey Jàck cheese, divided
- ½ teàspoon sàlt, to tàste
- Freshly ground blàck pepper, to tàste
- 8 whole wheàt tortillàs (àbout 8” in diàmeter)
- Hàndful of chopped cilàntro, for gàrnishing
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 400 degrees Fàhrenheit with one ràck in the middle of the oven ànd one in the upper third. Lightly greàse à 13 by 9-inch pàn with olive oil or cooking sprày.
- In à làrge skillet over medium heàt, wàrm the olive oil until simmering. àdd the onions ànd à pinch of sàlt. Cook, stirring often, until the onions àre tender ànd trànslucent, àbout 5 to 7 minutes. àdd the broccoli ànd bell pepper, stir, ànd reduce heàt to medium-low. Cover the skillet (I don’t hàve à lid for mine, so I just plàced à cookie sheet on top). Cook, stirring occàsionàlly, for àbout 8 to 9 minutes, or until the broccoli is brighter green ànd just stàrting to turn golden on the edges.
- .........
- ................
Full Recipes >>cookieandkate.com
Komentar
Posting Komentar