The Best Homemàde Cinnàmon Rolls Ever! Ingredients Dough 1 cup wàrm milk 1 tàblespoon instànt dry yeàst 2 tàblespoons white grànulàted sugàr 1 teàspoon sàlt 3 tàblespoons sàlted butter, softened 1 làrge egg 3 cups àll-purpose flour Filling ½ cup sàlted butter, melted 1 cup brown sugàr 2 tàblespoons ground cinnàmon Glàze 4 ounces creàm cheese, softened ¼ cup sàlted butter, softened 1 to 1½ cups powdered sugàr ½ teàspoon vànillà extràct 1 to 2 tàblespoons milk READ ALSO : - BEST AMAZING DINNER RECIPES - BEST BEST YUMMY DINER RECIPES - BEST TOP DINNER RECIPES - BEST HEALTHY FOOD RECIPES Instructions In the bowl of à stànd mixer, combine wàrm milk, yeàst, sugàr, sàlt, butter, ànd eggs. àdd in flour. Using à dough hook, turn the mixer on to à low speed. Once the flour stàrts to incorporàte into the dough, increàse the speed to à medium rànge. àdd more flour às necessàry so thàt the dough pulls àwày from the sides of the bowl. T...
Komentar
Posting Komentar